Wednesday, September 17, 2008

Berbuka Puasa Bersama Nonny Di Restaurant Intai2, Ampang





















Petang tadi 17 Sept..telah di adakan majlis berbuka puasa bersama nonny di restaurant intai2 . Seramai 20 fans noni dr shano fc (kak intan britt, kak ros & kak julia sekeluarga), geng2 Tag (Seri, Eyla, Ida, Sab & miss Tam muahhahhaha) & kak umi sekeluarga, rians (hanee, Kak Sweet & Dash.).keluarga noni & juga kak sherry af5 yg kebetulan berbuka bersama keluarga di sana serta beberapa fans lagi telah hadir menjayakan majlis .Terima Kasih pada semua yg sudi menghadirkan diri..& mengamatkan suasana..Pada yg tidak dapat menghadirkan diri kita jumpa di event yg lain pula...

Salam peace muah...

6 comments:

NoraJoey said...

ruginya ndak tau..klu tau bole joint...huhuhhu

hudd said...

huwwaaa.....aku pon ndak tau.
nak gak join...huhuhu...

Anonymous said...

ye ke tak tau..bukan romi dah bgtau hudd ke...tapi tak de respons pun ..huhuuhuhuuhu

romi flizz said...
This comment has been removed by the author.
romi flizz said...

meriahnye..sowy kenot dtg..xsmpt..
sorry byk2 kak julia..
appreciate pelawaan kak julia..

hudd-aku gtau lame dh last week..ko ckp tgk dlu..aku paham ko bz..muahahaha.
nora-yg ni aku xsure same ade ko atau myto yg aku ym..sebab korang cam same je dlm ym..aku xigt mane satu yg aku chat ckp psl dis event..

hudd said...

huu..sOri ler k.julia..mmg rOmi jemput sy..
tp segan la nk dtg kalo tuan nyer tak jemput sendri.. lg pon time tu mmg bz xdpt nk dtg..hehe.. papepon Selamat Hari RAya Maaf Zahir Batin jgn lupe duit raya dengan kuih raya (open hause ler tu)..