Tuesday, April 1, 2008











askum...sori sumer coz lmbt update...nonny takde masa..hahaha..sopan nye bahasa..iyelakan,budi bahasa budaya kiter la katakan....hee...sumer ada sihat ke??nonny alhamdulillah..sihat walafiat je kat cnie..lama da x jumpe kan??bile nk buat gathering lgi nie??nk sgt jumpe sumer,iyelakan semenjak due menjak nie da ada af 6,nony pun segan nk ajak lepak..kot2 la da lupe..heee...takde arr...gurau je!!nonny ok jew...nk minat sape tada hal..cume jgn lupe peace muaaax je!!!hahaha..nony pun ada minat gak budak af 6...teka sape??klu betui nti nony blnja mkn berass,nak tak??kuang,,kuang,kuang....nony ada skit lgi shuting utk oasis punye drama n da latest 1,nony ada buat projek..itu suprise buat fans yg nony da anggap mcm family sdiri,yg nony syg sgt2...so itu kena tggu....!insya'allah!!sumer akan bjln ngn lncar...thanks 4 support nony n tnpe sumer sape la nony...takla rasa sunyi sgt..nie nony tgh sedew!!coz ikan nony da mati..waaaaargh!!nony tak pndai jaga ikan la..takpe ar...nti nak blajar jaga ghimau lak..hahaha...so last word,lurve uols!!kpd yg nk exam,nony wish korg sumer sukses n gud luck..jgn neves ler..buat besa jew..!!yg lain truskan mkn...hahaha...utk sumer,smoga sukses utk thun 2008 nie ek!!!ape2 pun Peace,Muuuuuax!!!!

10 comments:

hudd said...

minat Nadia kot? hehe..sbb sy pn minat dier gak..
tunggu gak ni aper dia suprise sgt yg noni nk bt tuh..
dh lama noni tak blanjer mamakz...huhu..

Anonymous said...

Sedih..tgk ikan hadiah dr Astro Oasis .. yg dah jadi arwah..Sampai hati dia melompat dr balang ...

Nonny minat tutsss kan hehhehe...

All the best for your future undertakings...

Kak Julia..

Anonymous said...

Ciannyer kat ikan dier..Jangan nanes ya.

Neway semuga suksess di dalam kerjaya dan kehidupan Nonny.

We all support you Nonny..

Luv,
K.Intan a.k.a Juana

atie said...

holla nonny a.k.a adek jepun...
alololo shian ikan mati ek
takpe nnt beli baru kaler2 lagi
ekekekekek

pssssssst gmbr rmbut terbang dasat oooo

@dDy@ said...

nonny......
yu uuu....
bz nyer dia....tp bebaloi kan?
:D

peace muah.....
walaupun ader yang baru...
kak addya tetap support nonny...dun wori k...
muuaaahhhh

kak sue said...

kelakarnya wish dari nonny...

YANG LAIN......TERUSKAN MAKAN YE...

hehheheh lawak le...tapi mana taknyer kan asal jumpa nonny jer kita mesti makan2..kan...

bila la lagi kita nak makan2 ...tapi kali ni lagi best sambil berndam-rendam..hehehheh

good luck n all the best nonny.....
take care ok...

miss u much...peace muaaahhhh a go go..heehhehehe

Anonymous said...

nony..
tq sebab updatekan aktiviti nony kt cni..
peace muaxx!!
lastly,msg nony kt blog pasal nk exam tu memberi semangat betul kt ila nk exam PMR tahun nie.. =)
maceh..

fullhouse said...

Nonny....

windulah kat nonny..
Harap kita akan berjumpa lagi ye

Tak sabar nak tunggu kejutan dari nonny nanti.....Good Luck

peace mmuahhhh ago go

hudd said...

Hope noni dpt la balas sume komen2 peminat semua..tQ...

Anonymous said...

hai nonny,lama x jenguk blog nonny..semoga bintang nonny akan terus bersinar dan rezki akan sentiasa berpihak pada nonny..amin~

aqua akan ttp support nonny wlpun ada af10 skali pun..hehe

tata..
aqua