Tuesday, February 5, 2008

GAIA...

yuhuuuu....lalalala....

hai semua....

dah tengok promo drama Gaia?? nampak tak muka Nonny terkejut? hehehe! jangan lupa tengok Gaia setiap hari Selasa di Astro Ria...jam 6.30 petang ulangan 10 malam...

pada 2hb Feb pula nonny ada show di Lanai Seni jam 8.30 malam. Malam tu nonny perform 3 lagu, Gadis & bunga, lagu joget & Ku tak kan bersuara....walau keadaan hujan tapi show tetap best & fans yg dtg semua pun happening..

ok la...Nonny ada kerja ni...nanti bila free Nonny tulis lagi..

daaaaa.... peace muahhhhhhhhh

7 comments:

izah@shano said...

hai noni!!! rajin2 lah posting ye nnti... bestnye tgk noni berlakon smlm, kdg2 dgr mcm msh ada ckp sabah ja...hehehe! cute bah muka terkejut ko smlm... nda sbr mau tgk mgu dpn!!!

kamdou said...

Very interesting site that I find rich, pleasant and well organized!
Honour for me if you include it in my "Multilingual" topliste Panorama
http://everyoneweb.fr/topliste
Best continuation!
Sincerrely Yours! Kamdou

kak sue@smcjt70 said...

nonnyyyyyyyyy...

best best best...tak rugi akak berhujan kat lanai seni tu...berbaloi...

member2 lain pun kata cam tu....

just work hard n show them u are the best...

loli laaa,wink* said...

hehe.....bes nonny bwak lgu ku x kn bsuara tuh...hik2..suke..suke..

Kak Hezz said...

GAIA favourite dialogue akak:
"eeeeee beg prada tu tiruan.... boleh gitew?" wakakakakaka

Favourite song nonny nyanyi still Ku Takkan Bersuara

way to go Nonny sayang

hudd said...

elops nOni.. lama xjumpe... jgn lupa visit bLog sy n bg komen.. tQ... nice bLog u have..
~~hudda@noniFC~~

hudd said...

visit me at

http://hudd-dot-ctot.blogspot.com