Wednesday, January 9, 2008

Peace...

Haloo semua...

Nonny sekarang masih lg busy dgn shooting gaia banyak lagi scene yg belum di siapkan......warghhhh..memang memenatkan..tunggu pelancaran Gaia pada 29hb nanti...

15-16 january nonny nanti ada show di Tampin, Negeri Sembilan..tempat dan masa akan Nonny update kemudian..ada Mawi sekali tau....

Semalam Nonny ke rumah haziq..ada birthday celebration untuk haziq....

Kat sini Nonny nak share gambar2 masa on da way nak pegi gempak selebriti astro di Kuantan hari tu...

ok la....nonny kena sambung kerja...bye..peace muah...

5 comments:

izah@shano4ever said...

uwaaa... jauhnye kt nogori... chaiyok2 noni! buat sungguh2 ya! klau penat sgt buat mcm 3R tu... "amik masa untuk RILEKSSS!" tension2 tu chatlah ngan akak2 kt sini ekkk... Peace Muahsss!!! :)

suezie said...

salam maal hijrah nonny....semuga tahun baru hijrah ini nonny beroleh kejayaan dan keberkatan hendaknya....

do ur very best kat negeri nanti ok...

lurveeeeeeeeee you muchhhhhhhhh

PEACEEEE MMUUUUUUUAAAAAAAHHHHHHHHHH

ajami said...

hei adik..

baru prasan blog ni..

tq 4 linking..

i'll link u back asap ;-)

mie_loli said...

nonneyyyyyyyy...

chaiyok2...

chayunk nonny...

peace mhuat agogo!!!!!!!

ngeeeeeeee..

hudd said...

peace muaahh..